top of page

COM FUNCIONA?

El curs dura 16 dies i està dividit en 2 blocs, l’experiència com a espectador i professional en dos esdeveniments de gran importància i l’aprenentatge com a alumne a través de les formacions.

Formació arts de carrer

SPASA proposa 72 hores lectives dividides en quatre formacions, impartides per quatre companyies especialistes en diferents disciplines d’arts de carrer. 

2

Fira Tàrrega i Aquelarre

L’alumne participarà activament com a públic i assistent a aquests dos esdeveniments: FiraTàrrega i Aquelarre de Cervera. Des de l’organització s’oferirà una experiència immersiva a aquests esdeveniments, enfocant diferents aspectes d’aquests com l’organització, les relacions amb els professionals o la preparació dels artistes que hi participaran.

3

Calendari

El curs comença el 26 d’agost amb l’arribada dels participants a Cervera. Aquest mateix dia ja podran gaudir de les activitats que s’organitzen a l’Aquelarre de Cervera. Paral·lelament, durant tot el cap de setmana s’organitzen xerrades i tallers oberts a tots els participants, on s’aprofundirà en les particularitats d’aquesta festivitat tradicional.

 

A partir del dilluns 28 d’agost comença el curs lectiu, amb els tallers de les companyies convidades a aquesta edició. Hi hauran dos companyies per setmana que ofereixen entre 4 i 5 sessions de quatre hores cadascuna.

Finalment, a partir de la nit del dia 8 de setembre, els participants gaudiran de FiraTàrrega des d’un òptica professional; veient espectacles però també acudint a formacions i activitats específiques que faran que l’alumne experimenti com funciona un gran festival d’arts de carrer.

4

Activitats complementàries

Durant el curs podrem gaudir d’activitats paral·leles a l’Aquelarre de Cervera i FiraTàrrega. A part de viure els dos esdeveniments intensament, farem xerrades amb diferents professionals del sector, tindrem accés als espais PRO de les dues cites i assistirem a assajos oberts i prefuncions. 

 

*Recorda que l’organització d’SPASA no es fa càrrec de les entrades de FiraTàrrega. Agafa les teves entrades al web www.firatarrega.cat

INSCRIPCIÓ

Preus fins l'1 de juny: 600€ euros complet / 350€ una setmana
Preu posterior: 700€ complet / 400€ una setmana

bottom of page