top of page

ELÉCTRICO 28

 amb FIND YOUR FILTER

La companyia

Eléctrico 28 és un col·lectiu artístic que nodreix amb espectacles immersius de carrer fets amb humor i amor l’ecosistema de la vida diària humana (i animal) que es desplega a l’aire lliure. Veuen el carrer com una coreografia multidireccional i orgànica d’éssers vius que es mouen sota el cel i sobre el terra majoritàriament encimentat, tot i que a vegades també cobert d’herba o de sorra. Mentre la vida transcorre a l’exterior, Eléctrico 28 impregna de petites accions que van des del quotidià al fantàstic, i que qüestionen preconcepcions i convencions del teatre i de l’espai públic. 

 

De forma imaginativa, lúdica, càlida, enginyosa i afectuosa, els seus projectes inciten als espectadors i vianants a percebre l’ordre reglat de què formen part i a obrir finestres a nous relats i a noves formes de relacionar-se amb l’entorn. 

 

Eléctrico 28 pretén mostrar la bellesa brutal de sortir de casa, de caminar pels carrers, creuar-se amb la resta de semblants i veure’ls sota la llum de l’extraordinari.

Més informació a www.electrico28.org

the-frame.jpeg
Credits Dainius Putinas (159).jpg

El taller

Workshop d'intervenció a l'espai públic amb mitjans expressius propis de les arts performatives, el treball d'espai i cos i l'observació imaginativa de les ciutats.

 

“FIND YOUR FILTER” és un workshop on es comparteixen tècniques d'intervenció a l'espai públic procedents de les arts performatives de carrer i la mirada particular del col·lectiu Eléctrico 28 sobre la vida quotidiana i els espais urbans. 

 

Es fa íntegrament al carrer i està orientat a qualsevol persona o col·lectiu que vulgui explorar maneres de canviar usos establerts de l'espai públic i que vulgui transmetre els seus sentiments en relació amb la vida als carrers amb el llenguatge de la performance. 

bottom of page