top of page

SERGI ESTEBANELL

EL LABORATORI DELS IMPOSSIBLES

SERGI.jpg

El taller

Què es pot i que no es pot fer avui dia en l'espai públic?

Qui el decideix?

Quins són els límits?

Quins són accions impossibles?

Què impliquen?

T'atreveixes a provar-les?

Aquest laboratori ens convida a iniciar un viatge a través de l'observació, la reflexió i l'experimentació per a intentar entendre on estan els límits entre el possible i l'impossible, si és que existeixen aquests límits.

Comprovarem el potencial de les arts de carrer com a eina de

transformació social, del valor del col·lectiu, com conviuen la utopia i la prohibició, com i quines decisions prenem, i la importància dels rituals i emocions col·lectives.

Un viatge curt però intens que posarà focus en nosaltres com a persones i creador@s, en el món en què vivim, en les nostres decisions i implicacions,ens convida a experimentar des de la intuïció, l'humor, els cossos, la provocació, l'emoció, les sorpreses..., en definitiva posar en joc la nostra creativitat i empoderar-nos per a accionar.

L'artista

És un shaker, convençut que l'art cal posar-lo al servei de les persones i la transformació social, creu en l'humor, la sorpresa i la provocació com a eines per a transformar en possible l'impossible.

Porta 20 anys dedicant-se al món de l'art i la cultura.

Creant en l'àmbit de l'humor i les arts de carrer per a la transformació social, ha creat, dirigit, actuat o acompanyat mes de 30 produccions, que han viatjat per mes de 30 païssos diferents.

Sergi-Estebanell-bo.png
bottom of page