top of page

NUOVO CINEMA NEO CINETICO

ONE SHOT, TALLER DE CREACIÓ INSITU

4.jpg

El taller

Workshop intensiu per a una creacio insitu a partir de l’escolta del territori i la escriptura pertinent. 

Anàlisi de l'impacte de la creació insitu. 

Que diu l'artista i quan i com ho diu.

Un primer apropament al mon NCNC,  per submergir-se  i assaborir la riquesa d'aquest treball i la seva pertinença actual.

Utilitzarem una metodologia basada en els processos de creació de les pel·lícules NCNC i buscarem la confrontació contínua entre els participants mateixos i entre ells i l’entorn.

El workshop está obert a tot tipus de creadors interessats a treballar al espai públic. No hi haurà la  transmissió de cap  disciplina artística: totes seran benvingudes i podran entrar en diàleg amb el que proposarem.

La companyia

NCNC és una companya d'artistes multidisciplinaris amb seu entre França i Espanya, qui treballa a l'espai públic i amb els seus habitants. Amb el NCNC (Nuovo Cinema Neo Cinetico), la companyia desenvolupa projectes artístics de territori que combinen cinema, fotografia, arts visuals, performance en directe i intervenció a l'espai

públic. 

La seva obra és reconeguda pels seus alts estàndards, saber barrejar i conciliar qualitat artística i profunditat relació i vincles forjats amb els habitants durant el projecte.

bottom of page