top of page

JOAN CATALÀ

amb TERRITORI DE POSSIBLES / UN TALLER SOBRE LES AARTS DEL MOVIMENT

L'artista

Joan Català Carrasco

Inquiet i de mirada curiosa sobre les arts plàstiques i del moviment on el cos i / o els objectes siguin els comunicadors. Enten el fet escènic com un espai de diàleg entre l'humà, l'objecte i l'entorn on el joc i el treball es combinen amb les vivències i idees que cadascun/a vol aportar.


Ha col·laborat com intèrpret amb Circus Klezmer, amb l’Àngels Margarit-Cia.Mudances en CAPRICIS, amb cie.Daraomai en 1,2,3 POMME, amb Lali Ayguade a LITTEL ME. Ha co-creat amb la Roser Tutusaus l'espectacle MENAR , amb la Iris Hetzinguer l'espectacle CAIDA LIBRE. En treball audiovisual va protagonitzar YOUWILL FALL AGAIN de l’Àlex Pachón. Va estrenar 5.100 m/s al Circ d’ara mateix-Mercat de les Flors.


El 2013 va estrenar PELAT, un solo fet per l'espai públic, avui dia encara en actiu.

Més informació a www.joancatala.pro

joan catala.jpg
joan_catala.jpg

El taller

La idea d'aquest taller és compartir pensament i pràctiques físiques perquè cadascun/a sigui capaç d'estar en el seu espai de treball de manera lúdica i coherent amb les necessitats i/o desitjos propis. I al mateix temps qüestionar suposades regles escèniques a l’espai públic per generar reflexió i ampliar possibilitats.

Eines físiques per relacionar-se i dialogar, o no, entre altres cossos, objectes, i espais. La resistència. El silenci. L'acció. L'espai. El ritme. La precisió. El robar. Entrar i sortir. El viatge. Les qualitats. L'escriptura.

bottom of page