COSSOS A L'ESPAI PÚBLIC

Impartit per la companyia Willi Dorner [Willi Dorner, coreògraf i director artístic de la companyia i Esther Baio, assistent de coreografia]

 

En la seva obra artística Willi Dorner tracta els fenòmens de percepció, espacialitat (espai) i corporeïtat (el cos). Aquests són els tres focus principals que també van comportar la decisió de treballar a l’espai públic i urbà. Els intèrprets entren en un "diàleg escultòric" amb el mobiliari d'un apartament o arquitectura urbana. El taller proporciona una visió dels mètodes i tècniques de treball de Willi Dorner sobre diverses obres coreogràfiques de l'artista.

wili dorner.jpg

WILLI DORNER

Willi Dorner viu i treballa com a coreògraf a Viena. El seu treball artístic en gires internacionals inclou peces per al teatre, així com actuacions site-specific. Les obres de Cie. Willi Dorner han estat convidades a participar en festivals internacionals com Theatre der Welt, Salzburger Festspiele, Biennale de danse (París), Wiener Festwochen, Panorama Art, Rio de Janeiro, Festival Boom, Seül, Festival Transamerique, Montréal, Springdance, Utrecht , Tanz im August, Berlín, Dance Umbrella, Londres, però també en institucions de l'àrea de les belles arts: ART Basel, artista en residència / obertura de Turner Contemporary, Margate, Regne Unit. A més, les seves imatges es mostren en exposicions en museus i galeries de tot el món i es publiquen en diverses revistes d'art, disseny, moda i arquitectura.

Al costat de diferents cineastes austríacs va realitzar els curtmetratges TREID (1999), Mazy (2003), Body Trail und Fugitiu (2009), Llocs en moviment (2012) i va realitzar el curtmetratge Tots (2015) al costat de la fotògrafa Lisa Rastl.