top of page

MURMUYO

INTERVENCIÓ EN ESPAIS PÚBLICS

IMG_6644.jpg

El taller

Treball físic, on la teoria es posa en pràctica.

Desfer-se de les nostres pors, treballar de la vulnerabilitat (eina creació), allò simple.

Construir a l'espai buit, per després comunicar les emocions amb el gest. Utilitzant la paraula com a eina secundària.

Treballar la consciència del cos i de l'espai a través dels sentits i el moviment, per aprendre a estimular i respondre amb el joc, les diferents diversitats que ens podem trobar al carrer.

L'artista

Christian Casanova

 

El treball de Murmuyo es forma a partir de la investigació del moviment i el gest a l'espai urbà, aconseguint una barreja dinàmica que el porta a ser la "broca del trepant" que es posa en funcionament davant de qualsevol situació que pugui ser "perforada".
Això conforma un virtuosisme casolà de desbordant imaginació, portant el públic a experiències de vertigen molt divertides, que finalment resulten ser un mirall sàtir i caricaturesc de les virtuts i defectes humans que habitualment conviuen als laberints de la Ciutat.
Seguidor de la veta del teatre físic i gestual desenvolupat per mestres com Jacques Lecoq, Marcel Maceau, Etien Decrouix; Murmuyo utilitza el cos com a eina principal per comunicar emocions, crear imatges, personatges i il·lusions sobre l'escenari. Això dóna als seus espectacles un caràcter lúdic i dinàmic on la comunicació amb el públic és essencial.

Fisura8.jpg
bottom of page