top of page

DÉCOR SONORE

PERFORMING WITHIN THE SOUNDSCAPE

DECOR.jpg

El taller

On la música ens divideix, el so ens uneix.

Cap de nosaltres, ja siguem rics o pobres, analfabets o apresos, joves o majors, pot separar-se del nostre entorn sonor. Mentre que cada grup social té la seva música preferida, i mentre que la "música de l'altre" és un "soroll" indesitjable que de vegades s'eludeix, fins i tot odiosament, el medi ambient sonor és un món col·lectiu invisible, però indiscutible i percebut per tots.

 

Les darreres produccions de Décor Sonore 'The Kaleidophones' i 'The Cloudspeakers' - ens conviden a escoltar el paisatge sonor com una composició potencial, explorant les interaccions entre el «déjà-là» (sons existents) i els sons intencionals produïts pels músics.

 

Proveint tant material teòric com experiments al carrer, aquest taller introduirà diverses maneres d'escoltar, compartir i jugar juntament amb aquest entorn sonor, amb l'ajuda de dispositius acústics i electronics.

La companyia

Dirigit i cofundat pel compositor Michel Risse, Décor Sonore produeix instal·lacions sonores i actuacions en l’espai públic. Internacionalment considerada com una de les companyies més innovadores en aquest camp, Décor Sonore duu a terme produccions que interpel·len a tothom, que van des d'actuacions a petita escala fins a esdeveniments a grans estadis.

 

La ciutat és el principal suport, d’escena i material dramàtic de Décor Sonore. Les produccions de la companyia impliquen sons, ressonàncies, harmonies d'elements naturals o industrials de les quals es compon la nostra vida urbana quotidiana, per tal d'oferir una percepció única del món. Les seves creacions híbrides inusuals tenen com a objectiu canviar la manera en què escoltem el nostre entorn i reinventar la nostra relació amb la música.

ART2018010D00040_205-credit.jpg
bottom of page