top of page

ADHOK

ELS ACTORS, EL CARRER I EL PÚBLIC

ADHOK.jpg

El taller

1. Els actors

El nostre llenguatge està entre la dansa i el teatre, però no cal ser ballarí/na, només cal ser lliure en el teu cos. Intentarem inventar històries de manera metafòrica, poètica, emocional i humorística.

 

2. L'espai exterior

Treballarem la veu i el cos a l'aire lliure. Com tenir en compte el nostre entorn sonor, o qualsevol element pertorbador

 

3. El públic

Com gestionar 10//100//1000 persones, com anticipar els moviments del públic, com fer-ho perquè no molesti el ritme del festival o esdeveniment.

La companyia

Doriane Moretus i Patrick Dordoigne han estat implicats en el desenvolupament de les arts escèniques al carrer durant més de 30 anys.

 

El 2010, van sentir la necessitat d'unir forces per perseguir les seves aventures artístiques juntes. Gràcies a la complementarietat de la seva experiència, ofereixen espectacles que barregen el teatre i la dansa, amb un enfocament poètic, centrat en els éssers humans i les seves condicions de vida. Com a equip creatiu, comparteixen la investigació sobre les qüestions de les generacions actuals, sempre impulsades pel desig de desenvolupar un llenguatge “diferent” per a l'espai públic.

ADHOK (1).jpg
bottom of page